Onze ambachtelijke producten.

Pomme d'amour.


Verkrijgbaar in alle kleuren en geuren van pastel tot metallic met aardbeismaak of liever cola er zijn gigantisch veel verschillende smaken beschikbaar.    Geef je appel net iets meer met de overheerlijke dips zoals coco's , hagelslag of marshmallows. Deze zijn zeer populair en geeft je appel de juiste look.

Bedrijf of groep ? Wij voegen met alle plezier jouw logo toe. Be original !!

Popcorn.

Home made popcorn . Een eeuwenoud snoepgoed dat het nog altijd goed doet.

 Verkrijgbaar met zout , suiker , kaneel , chocolade, rootbeer en nog veel meer !


Bedrijf of groep? Popcorn in de kleur van uw bedrijf met een logosticker op de verpakking is het een ideaal weg geef kadotje.               .

Suikerspin.        

Rose (aardbei) , blauwe (bosbes), gele (banaan), groene (appel) of zwarte (drop). Suikerspinnen in alle kleuren en smaken tot bij u thuis. Vers gedraaid op een stokje of verpakt in een zakje of pot , aan u de keuze . 


Bedrijf of groep? Verwen je klanten en personeel met een overheerlijke suikerspin .Dat brengt een lach op ieders gezicht.

ice cream.

Frisse ijsjes met verse en echte ingrediƫnten rechtstreeks van de boerderij. Gemaakt van verse artisanale melk afkomstig van het pajottenland recht tot in uw ijsje een heerlijkheid en eerlijkheid om te proeven. Laat de sensatie smelten op je tong en geniet van onze verschillende smaken.

Sorbets , lactosevrij , suikervrij allen beschikbaar op aanvraag.

Bedrijf of groep? Trakteer je collega's en/of klanten op een heerlijke verfrissing.

         wafels en gebak.

Kurtos een knapperig gebak uit Hongarije , de costa Ricaanse tres leches , de nederlandse poffertjes of van onze eigen bodem de wereldberoemde belgische wafels . Een lekker gebakje met een kop koffie voor op uw evenment.

Bedrijf of groep?  Een wafel kan op ieder uur van de dag , laat je internationale klanten mee genieten van onze cultuur en lekkernijen.

                warme dranken                                              

Thee , koffie en warme chocolademelk zijn allemaal verwerkt met biologische producten en wordt vers op uw evenement gebrouwen. 

koude dranken

Ijskoude slush puppy's , milkschakes of koffiefrape's .

Verse home made fruitpunches , fruitsappen of ice tea.

De wereldbefaamde soda's cola , sprite , etc. zijn uiteraard ook beschikbaar op aanvraag.